Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обговорили розширення програми “Подвійний диплом”

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Обговорили перспективи розширення співпраці ХДУ з ректором Поморської Академії у Слупську, професором Збігнєвим Осадовським. В рамках візиту пан професор зустрівся зі студентами нашого університету, які навчаються в польському освітньому закладі за програмами «Management. International Business» та «Подвійний диплом».

Херсонський державний університет та Поморська Академія у Слупську мають спільні потужні проєкти, тривалий час співпрацюють, у тому числі й за програмою подвійних дипломів. Логічним розвитком є програма менеджмент, яка фінансується європейським союзом. Варто зазначити, що навчаючись закордоном, наші студенти здобувають новий незабутній європейський досвід і повертаючись до України впроваджують його.

Для нас архіважливо, що пан ректор Збігнєв Осадовський у нас в гостях, та особисто представив нові можливості для молоді. Серед переваг – диплом польського освітнього закладу, нова система навчання, знайомство з європейською культурою та ментальністю, відкритий європейський ринок праці, вивчення польської мови, культури та традицій.

За словами нашого давнього друга, професора, це унікальна можливість для студентів, адже програма – безкоштовна, молодь має піклуватися тільки про власне харчування та проживання. З презентацією інфраструктури Слупська і Поморської Академії зокрема можна ознайомитися нижче.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН