Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина стала одним з лідерів серед оснащення приймальних відділень медичним обладнанням

131 приймальне відділення, що включено цього року до програми «Велике будівництво» по всій Україні, вже готово до встановлення медичного обладнання, зокрема, комп’ютерних томографів та ангіографів. Наразі, найкраще з цим завданням справляються Донецька, Херсонська та Чернівецька області.

Про це під час селекторної наради з головами ОДА, присвяченій стану виконання програми Велике будівництво, повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

«На сьогодні існують всі умови та можливості для того, щоб завершити реконструкцію приймальних відділень до кінця року. Всього за чотири місяці з моменту включення до програми Велике будівництво вже 131 приймальне відділення готове для встановлення необхідного медичного обладнання. Наразі голови ОДА мають прискоритись з підготовкою та здійсненням будівельних робіт, адже це також посилення нашої медичної системи для боротьби з ковід», – наголосив Олексій Чернишов.

Нагадаємо, що загалом у програмі «Велике будівництво» беруть участь 210 приймальних відділень опорних лікарень по всій країні. Реконструкція відбувається з урахуванням обмежень пандемії.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН