Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників

Укргідроенерго отримало відзнаку як один з найкращих роботодавців України. Цьогоріч високою оцінкою відзначили соціальні програми підтримки співробітників підприємства.

Журнал «Бізнес» спільно з Асоціацією HR Forum вшосте відзначили кращих роботодавців України. Short list претендентів на перемогу в шести номінаціях окреслювала експертна рада, до якої увійшли HR-фахівці, керівники рекрутингових агентств, представники державного та приватного сектору. Експерти могли обирати з-поміж майже 200 компаній, попередньо відібраних представниками «Бізнес» та HR Forum.

«Не дивлячись на складну епідемічну ситуацію в країні, ми виконуємо всі взяті на себе зобов’язання згідно з Колективним договором, – говорить генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота. – Дотримання усіх соціальних програм — серед основних пріоритетів Укргідроенерго. Ми продовжуємо реалізацію низки заходів, серед яких: медичне страхування, навчання, матеріальна допомога до народження дитини, на оздоровлення, лікування та відпочинок. Не забуваємо також про пенсіонерів-енергетиків, що працювали у нас, та надаємо їм невеличку, але постійну щомісячну матеріальну допомогу».

Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі. Постійна увага до соціальних питань та реалізація відповідних програм дозволяють комплексно вирішувати низку таких завдань, як розвиток персоналу, створення перспективного кадрового резерву, забезпечення безпечних умов праці, підтримка на належному рівні здоров’я співробітників. Втім, не зупиняючись на досягнутому, Укргідроенерго ініціюватиме нові соціальні проєкти, спрямовані на підвищення якості життя працівників компанії, їхніх родин та суспільства загалом.

Пресслужба Укргідроенерго

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН