Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наглядова рада Укргідроенерго обговорила плани компанії на 2022 рік

Членами наглядової ради, під час засідання 22 вересня, було схвалено зміни до проєктів інвестиційної програми на 2022 рік, стратегічного плану на 2022 – 2026 роки та фінансового план на 2022 рік.

Під час засідання, заступниця генерального директора з економіки та фінансів Світлана Храпова відзначила, що необхідність внесення змін до проєктів планових документів пов’язана із набранням чинності з 1 жовтня 2021 нової моделі фінансового ПСО, відповідно до якої на Товариство покладається обов’язок оплачувати ДП “Гарантований покупець” послугу із забезпечення доступності електричної енергії для побутових споживачів. Таким чином, на виконання нових спецобов’язків, покладених на компанію для забезпечення дешевою електроенергією населення, наступного року Укргідроенерго буде витрачено 5 млрд грн.

Член наглядової ради Василь Шкураков відзначив, що працівники Товариства забезпечили підготовку змін до планових документів у стислі терміни, що дозволяє виконати протокольне доручення Кабінету Міністрів України щодо прискорення підготовки та затвердження фінансових планів підприємств.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН