Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському водоканалі привітали ювіляра

08 грудня 2020 року колектив Херсонського Водоканалу привітав з 65-річним Ювілеєм одного з досвідчених фахівців підприємства – Гниленького Валентина Лукича, який вже 19 років сумлінно та бездоганно працює муляром у Херсонському Водоканалі.

«Чудове почуття – знати, що ти сам будуєш світ» – саме цей девіз обрав для себе Ювіляр і він дійсно відображає те, чому присвятив свій життєвий шлях Валентин Лукич, який розпочав працювати муляром у 1973 році й досі не зрадив своєму покликанню.

Отримуючи знання та досвід на будівельних майданчиках Херсона, СМЕУ, суднобудівельному заводі, у липні 2001 року Валентин Лукич прийшов у ремонтно-будівельну дільницю Водоканалу, де професійно та самовіддано працює по теперішній час.

Витриманий, відповідальний, цілеспрямований, Ювіляр користується заслуженою повагою в колективі як чудовий будівельник, справжній майстер і добра людина.

Адміністрація, профспілковий комітет, весь колектив МКП «ВУВКГ м. Херсона» щиро вдячні Вам, Валентине Лукичу , за Вашу багаторічну, високопрофесійну працю на благо нашого підприємства, нашого міста! Нехай у житті буде багато днів, відпрацьованих на славу і проведених весело, нехай цеглинка за цеглинкою – рівно і красиво укладаються у “Велику стіну” Вашого життя щасливі і чудові миті!

Херсонський водоканал

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН