Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Водоканал підвищує надійність водопровідних мереж у Комишанах

На розі вул.Центральної та вул.Добровольців у Комишанах фахівцями служби водопостачання Херсонського Водоканалу було виконано заміну двох засувок Ø100мм, які відпрацювали свій термін експлуатації.

Покращення якості води неможливо без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них. Водоканал планово встановлює нову сучасну запірну арматуру європейських виробників, яка зарекомендувала себе надійністю та зручністю в експлуатації.

«Замінюючи засувки на водогонах, ми отримуємо можливість керувати нашою гідравлічною системою. Встановлення нової запірної арматури та заміна мереж дозволяє підвищити надійність системи водопостачання міста та надає змогу локалізовувати ділянки аварій без припинення водопостачання майже всього селища. Поступово та планомірно замінюємо і водопровідні мережі смт Комишани, тому як їх стан погіршує якість води, що надається мешканцям», – зазначив начальник дільниці з ремонту та експлуатації водопровідних мереж Олександр КУДРЯВЧЕНКО.
Для довідки. На водопровідних мережах, які обслуговує Херсонський Водоканал, встановлено майже 52 тис. засувок. У 2019-2020 роках на водопровідних мережах міста замінено 196 технічно та морально зношених засувок на нові сучасні.

Херсонський водоканал

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН