Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш співпрацюватиме з органами обласної ради

Про це на фейсбуці повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– На черговому засіданні ректорату обговорили архіважливі питання, що стосуються подальшої ефективної роботи нашого університету. Звернув увагу колег на питання співпраці з органами обласної ради задля збереження розвитку людського капіталу. Ми плануємо спільними зусиллями запустити на ринок освітніх послуг серйозні кредитні ресурси.

✔️Перший проректор Сергій Омельчук доповів про розгляд справ здобувачів ІІ (магістерського) рівня вищої освіти на комісії з питань академічної доброчесності щодо рекомендації кваліфікаційних робіт до захисту. Засідання комісії відбудеться завтра на платформі Zoom. Також Сергій Аркадійович висвітлив питання організації роботи щодо підготовки студентів до здачі ЄВІ. Видане відповідне розпорядження, підписане мною. У ньому чітко зазначений певний алгоритм дій. Наразі триває процедура завершення вхідного тестування.

✔️Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Віталій Кобець розповів про впровадження нової моделі формування освітніх програм і навчальних планів 63-12-25 (обов’язкові компоненти-ДВВ фахові-ДВВ загальної підготовки). На першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівні рівні у 2020-2021 н.р. за вимогами МОН на фахову підготовку має виділятися не менше 50% від загальної кількості кредитів (120 кредитів). Подробиці — на фото нижче.

✔️Проректорка з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова проінформувала колег про розробку та реалізацію сувенірної продукції ХДУ та про підготовку Положення про управління нематеріальними активами ХДУ.

✔️ Оскільки карантин вихідного дня вже знято, на вихідних басейн працює за новим графіком у штатному режимі з виконанням усіх санітарно-гігієнічних норм. Про це повідомив проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник. Також він надав інформацію про стан опалення в навчальних корпусах та студмістечку університету. Ми намагаємося підтримувати температурний режим на відповідному рівні, аби всім нам було тепло.

✔️Проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов повідомив результати опитування щодо працевлаштування здобувачів освіти, які закінчують навчання в 2020-2021 н.р. Участь в опитуванні взяли 694 особи (64,7%). З них 457 здобувачів працювали під час навчання (260 – за фахом). В основному серед професійних намірів майбутніх випускників – робота за спеціальністю (280) та висооплачувана робота не обов’язково за спеціальністю (284).

Дякую колегам за конструктивні обговорення,звісно ж, з дотриманням учасниками заходу всіх санітарно-гігієнічних норм та соціальної дистанції!🤝 Усім здоров’я!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН