Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У податковій прокоментували інцидент з отриманням хабаря працівником

Вчора, 07 грудня 2020 року, в ході спільної спецоперації, проведеної співробітниками сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та сектору власної безпеки Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, а також Управління стратегічних розслідувань в Херсонській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, разом зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі, за процесуальним керівництвом прокурів Херсонської обласної прокуратури, після отримання неправомірної вигоди у розмірі 3 тисяч дол. США, було затримано заступника начальника управління – начальника відділу контролю за відшкодуванням ПДВ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. За отримані кошти посадовець обіцяв вирішити питання виключення суб’єкта господарювання з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника ПДВ та розблокування податкових накладних.

ФОТО: ДБР

Проведення вказаної спецоперації по «очищенню» своїх рядів має особливе значення напередодні утворення однієї юридичної особи Державної податкової служби України та підкреслює прагнення ДПС України до трансформації у повністю транспарентну, сучасну та технологічну податкову службу, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції.

Шановні платники податків, наполегливо просимо вас негайно повідомляти про факти вимагання коштів з боку посадовців Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за наступними номерами телефонів:

(0552)42-76-80 – сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

(0552)42-76-14 – Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

або надсилати повідомлення на електронні поштові скриньки сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі:

kherson.vzvk@tax.gov.ua

kherson.vp@tax.gov.ua

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН