Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі поліцейські за хабар обіцяли не накладати арешт на квартиру, пов’язаної з чорними ріелторами

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на ДБР. Йдеться про двох працівників Ізмаїльського райвідділу поліції Одеської області, які за хабар обіцяли громадянину не накладати арешт на його квартиру.

З 2008 року поліцейські розслідували справу щодо зникнення безвісти громадянки. Під час слідства вони встановили, що «чорні ріелтори» підробили документи та привласнили її квартиру. Потім квартиру декілька разів перепродали іншим власникам.

У 2018 році зазначену квартиру придбав 30-річний громадянин. Поліцейські почали вимагати у нового власника квартири 2 тис. доларів США. За цю суму вони обіцяли не відбирати квартиру та знищити інформацію про її «брудне» минуле.

ДБР затримало двох поліцейських у липні 2021 року під час отримання хабаря. Вони обвинувачуються в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за попередньою змовою (ч. 3 ст. 368 КК України).

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Процесуальне керівництво здійснює Одеська обласна прокуратура, оперативний супровід – СБУ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН