Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великоолександрівські поліцейські за 10 хвилин розкрили крадіжку

Співробітникові Великоолександрівського відділення поліції зателефонував мешканець села Мала Олександрівка. Чоловік поскаржився, що невідомий злодій викрав у заявника бензопилу. За вказаною адресою виїхав наряд сектору реагування патрульної поліції.

На місці події інспектори групи швидкого реагування з’ясували, що заявник біля свого домоволодіння обпилював фруктові дерева. Згодом чоловік залишив бензопилу біля дерев, а сам зібрав гілки та поніс їх у сарай. Повернувшись назад, потерпілий виявив, що інструмент зник. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу, а самі вирушили відпрацювати вулиці населеного пункту.

Як повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності Андрій Білоконь, злочин група реагування розкрила по “гарячих слідах”. Через 10 хвилин інспектори помітили чоловіка, який ніс в руках викрадену бензопилу. Зловмисника, яким виявився 41-річний місцевий мешканець, поліцейські доставили у відділення поліції, де з’ясувалося, що він на даний час вже є підозрюваним у скоєнні іншої крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення. Отже за останнім фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно. Тривають необхідні слідчі дії. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН