Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську підсумували досягнення громади

В понеділок, 7 грудня, в Таврійському міськвиконкомі під головуванням міського голови Миколи Різака відбулась щотижнева апаратна нарада.

Перед початком наради секретар міської ради Андрій Хахалєв та керуюча справами виконкому Наталя Левченко від імені всього колективу привітали Миколу Івановича з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. В свою чергу міський голова також привітав всіх присутніх і побажав плідної праці та успіхів в усіх починаннях, пов’язаних зі створенням ОТГ.

Під час наради представники освітніх закладів відмітили тенденцію до зниження рівня захворюваності в школах та дитсадках. К доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи школи № 7 Наталя Малинова, минулої п’ятниці до школи не прийшло 125 учнів, тоді як тиждень тому відсутніх було 145 дітей. Серед вчителів на лікарняному четверо.

В школі № 5, доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Плясецька, хворіють 6 вчителів, 4 технічних працівників. За даними на п’ятницю, 4 грудня, відсутніми були 96 учнів.

Приступили до звичного режиму роботи школи Кам’янського та Чорнянського старостатів, в яких до цього діти навчались дистанційно.

В селі Чорнянка, повідомила в. о. старости Ірина Хома, пройшов святковий захід – 5 грудня Чорнянському Будинку культури виповнилось 60 років з дня створення. До Дня Збройних Сил України Чорнянський старостат надав спонсорську допомогу військовим. За словами Ірини Миколаївни, це був візит вдячності до військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту, які охороняють міст поблизу Чорнянки.

За інформацією в. о. старости Кам’янки Алли Федай, минулого тижня до старостату за різними видами соціальних послуг звернулось 130 мешканців села. За її словами, в селі стурбовані тим, що Укрпошта закриває тут стаціонарне відділення і звільняє працівників. Натомість село буде обслуговувати пересувний поштовий пункт, і селяни, які отримують пенсію на пошті, переживають, що почнуться затримки з доставкою.     

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН