Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині знайшли жінку, яка зникла у лісі

5 грудня о 16:48 рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини Херсонської області отримали повідомленя про те, що в лісі загубилась жінка.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

“Надійшла інформація про те, що на території Олешківського лісомисливського господарства, поблизу урочища “Чумацька криниця” під час збирання грибів загубилася 60-річна жінка”, – йдеться у повідомленні.

Через годину спільними зусиллями рятувальників та лісничого жінку було знайдено.

Рятувальники Херсонщини вкотре звернулись до громадян:

“Коли вирушаєте до лісу на збирання грибів, ви повинні подбати про власну безпеку. Насамперед, мати при собі засоби зв’язку, повідомити рідних чи близьких про те, куди збираєтесь відправитися і звертати увагу на природні орієнтири маршруту. Також вивчіть перелік звірів та плазунів, які можуть зустрітися на вашому шляху і майте при собі елементи захисту чи надання домедичної допомоги. Слідкуйте за часом і не залишайтеся у лісовій зоні до настання сутінків. До того ж, у нашому регіоні практично всі види грибів, які ви бачили на картинках, мутують під впливом навколишнього середовища й автоматично з їстівних перетворюються на отруйні, є й гриби-двійники. Не наражайте свідомо себе на небезпеку, пам’ятайте: ваш порятунок у ваших руках”.

Суспільне

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН