Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

2096 каховчан отримали власний податковий номер

Повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг платники можуть отримати в Центрі обслуговування платників КаховськоїДПІ. Найпопулярнішою серед платників є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Особистий реєстраційний номер для сплати податків та інших обов’язкових платежів видається резидентам та нерезидентам України незалежно від віку. Так, упродовж десяти місяців цього року реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 2096 громадян Каховщини.

Нагадаємо: для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків громадянам необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації облікову картку за формою № 1ДР, документ, що посвідчує особу заявника та свідоцтво про народження дитини (для неповнолітніх).

Детальну інформацію про види адміністративних послуг та сервісну складову Електронного кабінету платника можна отримати в Центрі обслуговування платників, який знаходиться за адресою: м. Каховка, вул. Олеся Гончара, 13, у робочі дні з 08:00 до 12:00 та з 12:45 до 17:00 (у п’ятницю – до 15:45).

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН