Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці перерахували понад 3,4 мільярди гривень ПДФО

За січень – жовтень 2019 року платники податків Херсонщини перерахували до зведеного бюджету понад 3,4 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого податку на 559 млн. грн. або 19,6 відс. перевищує минулорічний показник. Податок на доходи фізичних осіб традиційно залишається рекордсменом у наповненні зведеного бюджету області та складає 48,3 відс. від загальних надходжень.

Платники податків Херсонського управління сплатили до бюджетів усіх рівнів 2094 млн. грн., Новокаховського – 996 млн. грн., Генічеського –  317 млн. гривень.

Бюджети місцевих громад Херсонської області отримали 2540,3 млн. грн.,  а це 75 відс. зібраного податку, який є основним джерелом надходження місцевих бюджетів. Окрім того, понад чверть сплаченого податку на доходи фізичних осіб, а саме 886 млн. грн. – спрямовано до державної казни.

На фактори зростання надходжень податку на доходи фізичних осіб суттєво впливає активна детінізація  трудових відносин в нашій області та зацікавленість територіальних громад у зростанні фінансового забезпечення, спрямованого на вирішення соціальних програм кожного населеного пункту Херсонщини.

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН