Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роботодавці Херсонщини спрямували до зведеного бюджету майже 985 мільйонів гривень ПДФО 

За три місяці 2020 року працедавці Херсонщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 984,8 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб, це на 113,5 млн. гривень перевищує минулорічний показник. Податок на доходи фізичних осіб є лідером у наповненні зведеного бюджету регіону та складає майже 50 відсотків від загальних надходжень.

Місцеві громади нашого краю отримали 732,7 млн. грн. – а це 74 відсотків зібраного податку, який є основним джерелом надходження бюджетів Херсонщини. З них місцевий бюджет м. Херсона отримав 355,8 млн. гривень місцевих податків та зборів. Окрім того, понад чверть сплаченого податку на доходи фізичних осіб, а саме 252,8 млн. гривень спрямовано до державної казни.
Херсонські роботодавці активно сприяють процесу легалізації трудової зайнятості шляхом дотримання державних гарантій в оплаті праці своїх найманих працівників. Кожен офіційно працевлаштований робітник, кожна гривня податків, сплачена із офіційної заробітної плати, зміцнюють економіку таврійського регіону та сприяють підвищенню соціальних стандартів на Херсонщині.

ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН