Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Віталій Кім приступив до виконання функцій та повноважень голови Миколаївської ОДА

У п’ятницю, 27 листопада, головою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та її апарату.

На початку наради перший заступник голови Миколаївської ОДА Георгій Решетілов ознайомив присутніх з Указом Президента України №517/2020 від 25 листопада 2020 року «Про призначення В. Кіма головою Миколаївської обласної державної адміністрації» та повідомив, що відповідно до розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації з 27 листопада очільник області приступив до виконання функцій та повноважень голови ОДА.

Віталій Кім акцентував, що радий працювати на благо Миколаївщини та окреслив основні показники ефективності подальшої роботі.
«В мене є декілька основних показників ефективності, які я ставлю особисто від себе. По-перше це приріст робочих місць та, відповідно приріст податків до бюджетів усіх рівнів. По-друге – створення нових підприємств, у тому числі в ОТГ та віддалених районах. Ми будемо працювати з вертикаллю влади щодо супроводу їх створення, реєстрації або перереєстрації, у разі потреби», – сказав Віталій Кім.

Першочерговим завданням Віталій Кім назвав і боротьбу з пандемією COVID-19. Також, основні зусилля будуть направлені на реалізацію програми Президента Велике будівництво та завершення процесу децентралізації.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН