Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнесмени Херсонщини сплатили 478 мільйонів гривень податку на прибуток

За десять місяців херсонські підприємства сплатили до Зведеного бюджету України 478 млн гривень податку на прибуток. Надходження перевищили минулорічний показник на 13 млн гривень. Про це повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зокрема суб’єкти господарювання спрямували 426 млн гривень до державного бюджету та 52 млн гривень до бюджетів місцевих громад. Це на 12 млн гривень та 1 млн гривень податку на прибуток більше ніж торік.

Окрім того, за цей період до зведеного бюджету надійшло 7,3 млн гривень частини чистого прибутку господарських підприємств нашої області. З них бюджети місцевих громад Херсонської області отримали 0,8 млн гривень частини чистого прибутку.

Платники податків нашої області активно використовують прозорі схеми ведення господарської діяльності, які направлені на стимулювання інвестиційної привабливості та розвиток підприємницького середовища на Херсонщині.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН