Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині почали підготовку до новорічних свят

Цьогоріч відкриття міської ялинки в Таврійську відбудеться на свято Святого Миколая. Про це 24 листопада повідомив керівників комунальних підприємств під час наради заступник міського голови Олександр Павлюк.

Тому вже зараз «Таврійському ЖЕУ» треба домовлятися з лісництвами про хвою. За інформацією начальника ЖЕУ Олександра Главацького, до 10 грудня йому мають повідомити, коли в лісництві почнуть заготовку ялинок.

Традиційного відкриття міської ялинки – з концертними номерами творчих колективів Будинку культури, хороводами та масовими гуляннями не буде.  В Україні посилено карантин, і масові заходи заборонені. Але на свіжому повітрі, з дотриманням масочного режиму та соціальної дистанції нічого не завадить мешканцям міста помилуватися лісовою красунею та запаленням на ній новорічних вогників.

Єдине, що залишиться незмінно традиційним – це привітання від міського голови, який має відкривати ялинку. Микола Іванович Різак вважає, мешканці міста повинні відчувати, що йдуть свята, такі улюблені в народі – Святого Миколая та Новий рік. Люди звикли приходити сім’ями, з дітьми до Будинку культури на ялинку, веселитися, і позбавляти їх радості ніхто не буде.

Нажаль, не буде цього року звітного концерту творчих колективів міського Будинку культури, який завжди проходив напередодні Нового року.   

Незмінним залишиться традиційне привітання від міського голови біля ялинки в новорічну ніч. Цього разу таврійчанам прийдеться веселитися без розважальної програми, зате із святковим фейєрверком та музикою, яка буде лунати, поки люди не розійдуться по домівках.

За таким же сценарієм – на свіжому повітрі мають пройти новорічні свята і в населених пунктах старостинських округів.

Міський голова розпорядився, щоб всі діти, які відвідують дитсадки Таврійська і старостатів, були забезпечені подарунками від Діда Мороза.

Таврійська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН