Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Напередоні Дня Гідності та Свободи в Таврійську провели акцію «Голуб пам’яті і миру»

Напередодні Дня Гідності та Свободи, коли Україна вшановує громадянський  подвиг, патріотизм і мужність учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, в школі № 7 (директор Лілія Грішагіна) уроки розпочалися з інформаційних хвилинок.

У всіх класах класні керівники підготували виховні години «Україна гідна свободи». В шкільній бібліотеці дітям було організовано тематичну виставку художньої літератури, в якій згадувалося історичне минуле України, географічні дані.

В фойе школи пройшла  акція «Голуб пам’яті і миру». Учні прикрасили фойє білими голубами,бо саме білий голуб є символом миру. Беручи участь в цій акції, діти висловлюють свою подяку  героям  Небесної Сотні та воїнам АТО, які відстоють незалежність України. І демонструють, що мир на землі – це найважливіше і крихке, що слід берегти і захищати. Акцією «Голуб пам’яті і миру» вони показують, наскільки важливий мир для всієї планети, що ми не хочемо війни, і будемо берегти мир заради майбутніх поколінь. Наші білі голуби уособлюють послання всім людям землі жити в мирі, дружбу і взаєморозуміння.

Учні школи   урочисто поклали квіти до меморіальної дошки випускника школи, загиблого в зоні АТО захисника Батьківщини Гребінського  Олега  Вільямовича.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН