Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві жінку врятували з охопленої вогнем багатоповерхівки

Вчора ввечері вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку на вул. 3 Лінія м. Миколаєва. Про це повідомляє пресслужба.

Про полум’яне горіння з вікна помешкання сповістили на спецлінію 101 о 16:33. На місце направлено два відділення 4 державної пожежно-рятувальної частини, відділення 3 ДПРЧ, чергову зміну оперативно-координаційного центру та спецавтомобіль аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Через щільне задимлення, використавши панорамну маску, вогнеборці вивели жінку з квартири на другому поверсі на свіже повітря. Допомоги медиків вона не потребувала. В найкоротший термін, спільними зусиллями рятувальники загасили пожежу на площі 50 кв. м, як з’ясувалося її спричинило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.

Як з’ясувалось, мешканець квартири, в якій виникла пожежа, готував вечерю на плиті з використанням 5-ти літрового газового балону. Через нещільне з’єднання шлангу подачі газу відбувся витік газу із подальшим займанням та розповсюдженням вогню по горючим основам кухонного облаштування. Ймовірна причина виникнення загоряння наразі встановлюється.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН