Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські підприємці долучилися до протестів під Кабміном

Другий день підприємці зі всієї України у Києві під стінами КМУ та ВР. Мітинг – “ПРАВО на ПРАЦЮ!”

Підприємці Херсона” поспілкувалися з активістом руху #saveФОП херсонцем Олександром Могильниковим, та дізналися як проходить акція.
Олександр розповів, що сьогоднішню акцію підтримали більш як 15000 людей зі всієї України!!
Основні вимоги підприємців прийняття законопроектів №3853-1(2), які пропонують скасування законів 128-ІХ і 129-ІХ, які забовязують ФОПів мати касові апарати.
Також Олександр розповів, що ФОПи України НЕ ПІДТРИМУЮТЬ запропонований Гетьманцевим законопроект 4313.
“Про цей законопроект пишуть, як про полегшення та підтримку ФОПів, але це не так! Розбір та аналіз законопроекту є на сторінці #saveФОП у ФБ від Ксенії Ляпіной”, акцентував Олександр.
Та додав, що часу до набуття чинності законопроектів, які знищать “малих” залишилось дуже мало і, сьогодні мітингувальники перекрили рух транспорту по вул. Грушевського в урядовому квартали столиці, щоб привернути ще більшу увагу депутатів.
Також ми дізналися, що далеко не всі депутати готові спокійно спілкуватися з підприємцями, вранці відбулася сутичка, як наслідок – зламаний палець у одного з мітингувальників.
Ми поцікавились, як наші херсонські підприємці, які відстоюють зараз права усіх ФОПів у Києві, почувають себе. Олександр розповів, що наших блисько 300 чоловік, що вартували вночі, що у Києві холодно, але всі дружні та розуміють для чого вони там!!!

Громадський союз “Підприємці Херсона” підтримує і дякуємо Олександру та усім хто зараз у холодному Києві відстоює ПРАВО на ПРАЦЮ малому БІЗНЕСУ!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН