Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеського поліціянта затримали на одержанні хабара

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали заступника начальника одного з секторів ВП ГУ Нацполіції в Одеській області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомила пресслужба.

За попередньою інформацією, 40-річний правоохоронець вимагав від громадянина кошти за невжиття заходів реагування не допущені порушення в господарській діяльності та не притягнення до відповідальності. Поліцейський встановив вартість – 2 000 гривень за 1 тонну спиртовмісної речовини. 

Так, 21 жовтня 2020 року посадовець одержав 10 000 гривень за закриття матеріалів перевірки стосовно повідомлень, щодо можливого зберігання громадянина великої кількості спирту та фальсифікованої горілки, а також подальшого не реагування на можливі порушення в господарській діяльності.

12 листопада 2020 року слідчі ДБР затримали заступника начальника в порядку ст. 208 КПК України – після одержання 40 000 гривень за нереагування працівниками поліції в Одеській області на перевезення спиртовмісної речовини, яка призначалася для виготовлення зимового автомобільного омивача скла.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН