Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні звільнилися в запас нацгвардійці-строковики

На плацу військової частини 3056 проводжали 9 строковиків, які відслужили півтора року. Тепер вони їдуть додому на Хмельниччину. Бійці проходили службу у патрульному підрозділі та на посадах водіїв.

 

Із напутнім словом до нацгвардійців звернувся командир військової частини підполковник Сергій Вакуленко: “Ваші батьки можуть пишатися такими синами, адже ви змогли з гідністю пройти свій військовий шлях. Ви не тільки стали справжнім захисником України, а й опанували нову для себе справу. І хочу нагадати – кожен з вас завжди зможе повернутися до нас на службу за контрактом”.

 

Один з звільнених в запас – колишній водій санітарної машини 22-річний солдат Іван Данилюк. Хлопець розповів, що і до строкової був водієм вантажної автівки.

 

“Коли я потрапив до військової частини, мене вирішили поставити водієм санітарної машини, адже я вже маю досвід водіння. Це була якраз нова автівка і мені дуже сподобалось, що мені довірили саме її. Звісно, служба цікава, адже бути за кермом – це моя улюблена справа і я зміг її продовжити на строковій службі”, – говорить Іван.

 

Також, гвардієць зазначив, що його вже чекають в рідній Шепетівці, де він зможе повернутися на колишню фірму.

 

“До строкової я працював офіційно, тому коли призвався, я всі 18 місяців отримував свою середньомісячну заробітну платню. Також робоче місце закріплене за мною і я можу без проблем повернутися на це підприємство”, – зауважив Іван Данилюк.

 

Тепер бійці збирають сумки та прощаються з командуванням і побратимами. Їх чекає шлях додому та довгоочікувана зустріч з рідними та друзями. Ми бажаємо їм успіху та подальшого розвитку!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН