Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Який політичний вибір варто зробити херсонцям у день виборів

Іван Горланов розповів про свій політичний вибір у соціальних мережах.

Останні п’ять днів дуже багато людей мені задає два запитання різними способами:

1. Чого мені не вистачило щоб вийти у другий тур виборів?

2. За кого я буду голосувати у другому турі виборів.

Так от це складні питання на які не дати відповідь «так» або «ні» і потребують змістовного підходу і я сподіваюсь, що читачі дочитають до кінця.

1. На жаль, у херсонців є кліше щодо ВО «Свобода». Більшість містян вважають нас «чортами з рогами» і всім байдуже що саме мери-свободівці визнані найкращими мерами України. Саме наші мери міст обласного значення Хмельницького, Івано-Франківська та Тернополя просто розірвали у хлам своїх суперників і ніхто з них навіть не натякнув своїм конкурентам про можливість другого туру. Рівень довіри у середньому до кожного з них перевищив 80%. Голова Тернополя Сергій Надал мером став утретє, і з першого разу, без другого туру. Скажіть чи є хтось з такими результатами в Україні? Ні не має! Херсонцям ця ідея успішної моделі міста за їхнім прикладом не сподобалась. Херсонцям треба корумпований передвиборчий треш.

2. Друге питання: За кого я буду голосувати 15 листопада? Для мене питання звучить некоректно. Я точно проти Сальдо Володимира Васильовича!

2.1 Причина ідеологічно-політична. Це мій опонент, який знає мою позицію яку я ніколи не приховував у його сторону;

2.2 Він як гвинтик колишньої системи причетний до вбивства «Небесної Сотні», та опосередковано причетний до анексії Крима та частини Донбасу. Так, саме так! Завдяки голосуванню руками у ВРУ Сальдо, Опанащенка та Дмитрука, дали можливість розстріляти протестуючих на Майдані, безліч отримали поранення. Доречі, кожний П’ЯТИЙ СВОБОДІВЕЦЬ. Їхні прізвища закарбовані у нашій пам’яті навічно…

2.3 Для мене підтримка Сальдо ОПЗЖ ще один індикатор того, що він є «п’ятою колоною». І якби в Україні президентом був українець за духом то питання люстарції було б вирішено давно по відношенню до всіх подібних політичних персон!!!

2.4 Головний тезис яким послуговуються політтехнологи Сальда Володимира Васильвича – «був порядок». Так був, «порядок» у деребані всього того що належало громаді міста.

2.4.1 Був віджат кінотеатр «Шумен». Зараз там розважальний центр, який не платить близько 3 млн грн податків за землю у бюджет міста.

2.4.5 Був порізаний на металобрухт комунальний автобусний парк. Саме при «мерстві» Сальда в місто «зайшли» приватні перевізники. Які нас періодично шантажують страйками щодо підняття вартості проїзду І до не давніх пір у Херсоні було аж 3 комунальних автобуси .

2.4.6 Було доведено до жахливого стану тролейбусний парк і була підготовка до ліквідації підприємства. Мільйонні борги КП «Херсонелектротранс» змогли розхлібати аж на другий рік каденції.

2.4.7 Куплено за бюджетні кошти та практично одразу «подарований» новий асфальтний завод у приватні руки.

2.4.8 Вся галузь ЖКГ дерибанилась з не бувалим ажіотажем і ЖЕКи не мають своєї техніки. Вся вона дивним чином опинялась у приватній власності дочірніх підприємств підконтрольних йому людям.

2.4.9 Сміттєзвалище на якому за ініціативою В.В. Сальдо зайшла працювати приватна фірма. Друзі, тільки вдумайтесь, те що приносить у всьому світі «золоті яйця» віддали за дурно у приватні руки. Більше того екологічна ситуація там, м’яко кажучи, бажає кращого.

2.4.10 Капсула на мостопереході захоронена за 50 000 000. Дорога капсула, чи не так?

2.4.11 Кричущим для мене також є той факт, що кандидат у мери Сальдо Володимир Васильович вийшов на «підтримку» ФОПів. Піар справа свята, але якщо є послідовність дій. Так, у літку цього року я був ініціатором проекту рішення суть якого була у тому щоб звільнити від податку ФОПів І-ІІ групи опадаткування на час карантину. Так от, фракція Нашого Краю дала тоді тільки два голоси, і Сальдо серед них не було. Потім цей же проект рішення подавав Берднік Дініс і знову Наш Край не двє голоси! То про яку підтримку ФОПам йде мова?!

2.4.12 І на останок в цьому пості. Маючи у себе у команді бувшого гуманітарного зама Сергія Черевко, я не можу збагнути як так не порадити кандидату у мери, що саме гуманітарна галузь це та галузь на якій треба заробляти політичні дивиденди. Так на минулій позачерговій бюджетній сесії мною було ініційовано додати 600 тис.грн до фонду оплати праці всім херсонським бібліотекарям. Але знову, цьому не судилось бути і багато сотен родин бібліотекарів стали перед загрозою не отримати до кінця року заробітну плату. І як Ви вважаєте хто не дав голоси? Вірно, кандидат у мери В. В. Сальдо!

На цьому «хвалебну оду» я закінчу хоча можна писати ще довго і перейду до одного позивного моменту. Позитивний момент у тому, що коли ВО «Свобода» була ініціатором проекту рішення по червоно-чорним прапорам то Наш Край дав велику кількість голосів, включно з Сальдо Володимиром Васильвичем, але тоді рішення не добрало лише два голоси. Я переконаний, що «ЗА» було свідомим і виваженим так як негатив у цьому відсутній зовсім. Тому тут я висловлю щиру подяку. Але загалом суцільний негатив, з яким я як виборець миритись не збираюсь. Тому як модно говорять: Херсонці 15 листопада ДУМАЙТЕ!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН