Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв відповів на питання розвитку Херсона

Напередодні дня голосування за кандидатів у мери міста Ігор Колихаєв поспілкувався у форматі відвертого діалогу з журналістами Херсона.

Це надало можливість Ігорю Колихаєву донести основні напрямки його передвиборчої програми, спростувати фейки, а журналістам – отримати відповіді на всі навіть самі гострі запитання.

«Відповіді на питання журналістів це – можливість поспілкуватись з тисячами херсонців, бо у кожного ЗМІ своя аудиторія, свій стиль донесення інформації. Це важливо, тому що 15 листопада нам доведеться обрати вектор майбутнього розвитку Херсона. Мене обурює, що місто декілька років знаходиться на останніх позиціях рейтингів комфортності життя, довіри до влади, економічного розвитку. Я впевнений, що спираючись на досвід інших міст України, на власний досвід та досвід моєї команди, ми зможемо змінити ситуацію», – сказав Ігор Колихаєв.

Під час прес-заходу піднімалась тема теплозабезпечення Херсона, яким безпосередньо опікувався Ігор Колихаєв. Як людина дії, він взяв на себе відповідальність та налагодив комунікацію між теплопостачальниками, постачальниками газу, власниками підприємств. Як результат – попри бездіяльність міської влади, херсонці з теплом.

Обговорювалися кадрові питання, підходи до управління містом, підтримка малого та середнього бізнесу, перші кроки на посаді міського голови.

Лідер передвиборчих перегонів Ігор Колихаєв закликав прийти на виборчі дільниці 15 листопада та обрати майбутнє Херсона.

«Херсону потрібні зміни, а не повернення у минуле. У нас потужна чесна та професійна команда, яка готова зробити місто комфортним, економічно розвинутим, таким, щоб кожен з нас міг пишатись тим, що він – херсонець», – зазначив Ігор Колихаєв.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН