Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з`явиться сучасний молодіжний комплекс «Парк миру»

На території Херсонського національного технічного університету планується створити сучасний молодіжний комплекс «Парк миру» , до якого увійдуть:

1. Будинок сімейного типу для проживання студентів, викладачів та співробітників університету.
2. Сучасний гуртожиток на 43 місця з конференц-залом, магазином та кав’ярнею.
3. Фізкультурно-оздоровчий центр із зачиненими залами, басейном та салоном краси.

Це унікальний проєкт для півдня України планується реалізувати на базі трьохстороннього меморандуму про співпрацю між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонським національним технічним університетом та ПАТ «Херсонводпроект».

Реалізація проєкту – сучасний молодіжний комплекс «Парк миру» вже презентовано студентам, викладачам, працівникам вишу у рамкам виборчої програми кандидата на посаду ректора ХНТУ Юрія Бардачова на 2020-2025рр. , якого підтримало близько 83% голосуючих.
Це говорить про високу довіру до нього.

А відтак цей масштабний проєкт повинен розпочатись в найближчим часом, він виклакав чимале обговорення і підтримку серед студентства, бо аналогів його в Україні нема. А студенти вишу будуть залучені і до розроблення дизайну на деяких проєктах, що поєднає теорію і практику.

Детальніше з виборчою програмою кандидата на посаду ректора ХНТУ Юрія Бардачова на 2020-2025рр можна ознайомитись за посиланнням:

http://kntu.net.ua/ukr/Pro-universitet2/Kerivni-organi-HNTU2/Vibori-rektora-HNTU?fbclid=IwAR2ptxIIek__MMJR188QEj8UWYEhr8rdUmuQ28nDr44QMvK6jNFxVHdut9Y

http://kntu.net.ua/ukr/content/download

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН