Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В опорних лікарнях Одеси залишилося 62 місця для хворих на COVID-19

Станом на 16:00 7 листопада в одеських опорних лікарнях залишилося 62 вільних місця для госпіталізації хворих на COVID-19. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради, – зазначає Суспільне.

Там зазначили, що на лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 195 людей, з них 93 пацієнти у стані середньої тяжкості. У важкому стані — 102 пацієнти, з них п’ятеро отримують кисневу терапію в режимі СІПАП.

Також в міськраді розповіли, що за останню добу в інфекційну лікарню госпіталізували 21 особу з підозрою на COVID-19.

Міській клінічній лікарні №1 наразі перебуває 26 пацієнтів з лабораторно підтвердженим COVID-19. Ще 62 людини проходять лікування в міській клінічній лікарні №10. На лікуванні в дитячій міській лікарні №3 перебувають 13 дітей.

Зазначимо, за минулу добу захворювання на COVID-19 лабораторно підтвердили у 501 мешканця Одеської області. З них 244 — мешканці Одеси.

Усього станом на 7 листопада коронавірусну інфекцію діагностували у 27 тисяч 831 мешканця регіону. Найбільше інфікованих в Одесі – 11 тисяч 306 пацієнтів.

Додамо, що станом на 7 листопада лікарні Одеської області, в яких розгорнули ліжка для госпіталізації хворих на COVID-19, заповнені на 54%.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН