Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську висаджують молоді дерева та кущі

6 листопада, в Таврійську в парку залізничників та на території міської лікарні, що на вул. Каховська, 30, працівники виконкому висаджували молоді дерева.

Парк в мікрорайоні залізничників вони доповнили дубами, софорами та альбіцією. Їх досадили в лунки, де не прижилися раніше висаджені саджанці. Молоді дерева були надані «Дослідним господарством «Новокаховське» інституту рису Національної академії Аграрних наук України» (директор Валерій Свиридовський). В якості допомоги в озеленені міста підприємство зі своїх резервів виділо 47 декоративних кущів, серед яких самшит, гібіскус, магонія, альбіція, таркас прямостойщий. А також 10 молодих дубків та липи. Софори для парку передав начальник «Таврійське ЖЕУ» Олександр Главацький. Садженці були вирощені на території комунального підприємства для озеленення міста.

Декоративні кущі, за попередніми заявками, виконком передав школам та дитсадкам для благоустрою своїх територій. Крім цього в дендропарку школи № 5 сьогодні висадили ще 6 каштанів, два саджанці хурми та сливи. Їх передала школі сім’я Миколи Куєвди, яка виростила саджанці в себе вдома. За словами заступника директора школи по господарській частині В’ячеслава Чичкова, навчальний заклад вдячний благодійникам, небайдужим до свого міста.

На центральній алеї перед входом до міської лікарні працівники виконкому висадили блакитні ялини, які згодом стануть окрасою лікарняного комплексу.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН