Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійському міськвиконкомі відбулась апаратна нарада

В жовтні Таврійським міськвиконкомом зарєстровано народження 5-ти немовлят, один шлюб та 3 смерті. Про це повідомила керуюча справами виконкому Наталя Левченко під час щотижневої апаратної наради, яку сьогодні, 2 листопада, провів міський голова Микола Різак.

Перш ніж розпочати нараду міський голова привітав з днем народження спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому Тетяну Федчук. Микола Іванович побажав їй всього найкращого і вручив букет троянд. Тетяна Анатоліївна працює в Таврійському міськвиконкомі 11 років та має в колективі великий авторитет.  

Як доповіла Наталя Володимирівна Левченко, протягом жовтня до виконкому надійшло 11 письмових звернень. На попередні надано 14 відповідей. Прострочених не має.

За цей час отримано 54 вхідних документів, з яких 33 – контрольні. Надано 48 відповідей. Прострочених не має. Зареєстровано 46 вихідних листів та 23 розпорядження міського голови.

За даними начальника відділу реєстрації виконкому Лілії Карамушки, в минулому місяці спеціалістами відділу видано 232 довідки про склад сім’ї та про реєстрацію місця проживання.

Надано 43 відповіді на запити щодо доступу до персональних даних громадян.

Здійснено реєстрацію місця проживання 31 особи, знято з реєстрації місця проживання 19 осіб.

Загалом відділом прийнято 312 осіб.

Як доповіли міському голові директори міських шкіл, сьогодні, після осінніх канікул, заклади приступають до навчального процесу. В п’ятницю освітні заклади отримали наказ відділу освіти розпочати опалювальний сезон. За словами директора школи № 5 Віктора Нестеровича, сьогодні повинні запустити котельну п’ятої школи, яка до того ж опалює Будинок культури.

В дитсадку «Джерельце», розповіла його директор Лідія Зоря, сьогодні зроблять пробний пуск котельні, щоб з вівторка запустити її повністю.

За інформацією Лідії Григорівни, дитсадок стабільно відвідують до 190 дітей, натомість хворіють вихователі. Аналогічна ситуація в дитсадку «Дзвіночок» – щоденно заклад відвідують 70-80 дітей, але на лікарняному персонал. Директор дитсадка Юлія Гарькава каже, зараз більше уваги приділяється збереженню здоров’я дітей, що, нажаль, відображається на навчальному процесі. Це відбувається ще й від того, що з дітьми не має кому робити – в п’ятницю звільнилась вихователь, зараз лежить ще одна заява на звільнення. В «Джерельці», за даними директора дитсадка, 6 вільних вакансій вихователів.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН