Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, хто переміг на виборах у Милівській ОТГ

Головою Милівської ОТГ став Олег Яхнієнко, за якого проголосувлаи 51, 13 процентів виборців. Це 1039 жителів громади, про це повідомляєтсья у фейсбук групі дудчанська громада.

Цю громаду було створено у червні 2019 року. Тоді її також очолив Олег Яхнієнко.

Свою перемогу голова Милівської ОТГ прокоментував так:

– Шановні мешканці Милівської ОТГ!!

 

Ці місцеві вибори були найважчими у моїй практиці, результат неможливо було передбачити. Опоненти на виборах були гідними суперниками і боротьба була запеклою. Це для мене великий досвід, і я розумію, яка велика відповідальність покладена на мене і на людей, які будуть працювати поруч у команді.

 

Я вдячний всім, хто дав мені цей кредит довіри, вдячний тим, хто не сумнівався у тому, що не можна зупинятися на перших кроках, а треба продовжувати справу і виводити нашу молоду громаду на рівень сталого розвитку.

 

Я вдячний всім, хто зробив свій вибір не на мою користь – так ви показали мені, що за помилки настає відповідальність, і люди потребують більш очевидних змін.

 

Ми маємо склад нових депутатів, кожен з яких буде представляти інтереси свого села і турбуватися за долю нашої громади. Це потужні лідери місцевої суспільної думки, і робота однозначно не буде стояти на місці.

 

Ми починаємо новий етап нашого життя – разом в нас багато роботи. Буде інколи не просто, але врешті – результативно. Не сумніваюсь.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН