Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У податковій службі Херсонщини відбувся день відкритих дверей для студентів

Вчора Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вже не вперше відчинило свої двері студентам вищих навчальних закладів Херсона. Цього разу до податківців області завітали студенти факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва Херсонського національного технічного університету. І це не випадково, адже саме там гартують свій професійний рівень майбутні фахівці з економіки підприємства та економічної теорії, які згодом зможуть реалізувати свої знання в різних галузях економіки та приватного бізнесу, а також на державній податковій службі.

Під час зустрічі студентам розповіли про процеси реформування податкової служби України. Адже надалі Державна податкова служба буде функціонувати як єдина юридична особа, що складається з центрального апарату та територіальних органів, утворених як її відокремлені підрозділи (без статусу юридичних осіб). Такі зміни сприятимуть посиленню інституційної спроможності ДПС, уникненню дублювання функцій і процедур в ДПС, забезпеченню відкритості та прозорості діяльності Служби, мінімізації корупції та покращенню надання послуг платникам податків.

Студенти мали можливість поставити безліч запитань щодо умов та особливостей проведення конкурсного відбору на зайняття вакантних посад державної служби. Цікавим завершенням зустрічі стала презентація інформаційно-просвітницьких відеороликів «Як стати бізнесменом», «Про електронний підпис».

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, важливість таких зустрічей очевидна. Для податківців області – це слушна нагода розповісти майбутнім платникам податків, що добробут нашої держави та кожного з нас починається з уміння бути сумлінними платниками податків. Що ж до студентів – то вони мали можливість скласти цілісну думку про необхідність сплати податків та важливість податкової служби.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН