Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Херсонської облдержадміністрації спростував чутки про своє звільнення

Після виборів, які відбулися 25 жовтня, у соцмережах почали поширювати інформацію про те, ніби голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва звільнять з посади через низькі результати у регіоні партії “Слуга народу” на місцевих виборах.

Очільник області пояснив, що ця інформація є нісенітнецею, тому що виборами на Херсонщині він не займався. Для виборчої кампанії партії Слуга народу були залучені регіональні куратори.

– Дорогі друзі та шановні недоброзичливці!

 

Останні кілька днів різні анонімні телеграм-канали та окремі ЗМІ особливо активно поширюють інформацію про звільнення низки голів облдержадміністрацій, у тому числі мене, за результатами виборів.

 

Маю повідомити наступне. Передусім, я не займався і не був жодним чином залученим до виборчої кампанії політичної партії Слуга Народу. За це відповідали регіональні куратори, голови обласних організацій партії та керівники штабів. Свою оцінку результатам місцевих виборів на Херсонщині я дам після оголошення офіційних рішень виборчих комісій.

 

Щодо моєі роботи на посаді голови Херсонської ОДА – з перших днів наголошував, що я є в команді Президента України Володимир Зеленський і готовий працювати та бути корисним державі на будь-якій посаді, яку визначить Президент. Він також приймає рішення про мою відставку з посади голови ОДА.

 

Все інше – це чутки, які не вартують коментарів, бо почали регулярно з‘являтись ще до мого призначення в липні минулого року.

 

Дякую усім за підтримку.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН