Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чому 25 жовтня слід прийти на вибори?

Якого майбутнього гідний Херсон, чому нинішню владу складано назвати командою та чому Херсонщина підтримує відставку діючого міністра охорони здоров’я Максима Степанова? На ці та інші питання в ефірі радіостанції «Херсон FM» відповів депутат Херсонської міської ради, голова «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини Віталій Богданов.

«Статистика захворюваності зростає з кожним днем. Слід думати наперед, треба було заздалегідь готуватися до другої хвилі коронавірусу. А що натомість? За пів року Кабінет Міністрів нічого не зробив. З Фонду по боротьбі з коронавірусом 35 мільярдів гривень пішли на дороги. Де ще 30 мільярдів? Гроші не використані. Представники партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини передали до Києва 15 тисяч підписів. Всього нашою політичною силою за 2 тижні вдалося зібрати пів мільйона підписів за звільнення Максима Степанова», – заявив в ефірі Віталій Богданов.

Безперечним досягненням політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» можна вважати і протистояння системній корупції в питанні перекваліфікації моряків.

«Голова Політичної Партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця, дуже швидко відреагував на це болісне для південних регіонів питання. У Верховній Раді депутатами від політсили «ЗА МАЙБУТНЄ» вже підготовлено законопроект, який обіцяє прибрати цю корупційну складову», – констатує Віталій Богданов.

Особливі сподівання голова «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини покладає на п’ятірку не заплямованих корупційними схемами командних ігроків партії.

«Наголошую, саме командних. Адже сьогодні, наприклад, промерську більшість важко назвати командою. Це люди, які просто втратили совість. Наприкінці каденції переконаний, до Володимира Миколаєнка буде чимало запитань від правоохоронних органів», – говорить Віталій Богданов.

«ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини сьогодні борються освітяни, промисловці, бізнесмени та державні управлінці, які готові взяти на себе виклики майбутніх змін: Олена Урсуленко, Олег Романюк, Валерій Маломан, Натяля Тюхтенко, Сергій Тригуб.

«Я закликаю всіх, 25 жовтня прийти та проголосувати за своє МАЙБУТНЄ, за МАЙБУТНЄ свого міста та за МАЙБУТНЄ своєї країни», – підсумував Віталій Богданов.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН