Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Галина Лугова стала кандидатом в депутати Херсонської міської ради від партії “Нам тут жити”

Про це вона повідомила у соціальних мережах.

Друзі, хочу повідомити Вам, що я є офіційним кандидатом в депутати Херсонської міської ради від партії Ігоря Колихаєва НАМ ТУТ ЖИТИ.

1 територіальний округ (їх всього сім), межі мого територіального округу починаються від с. Садове, Антонівка, Кіндійка, с. Янтарне, Вул. Східні, Миру, Перекопська, вся частина Херсону нижня, паралельно від Перекопської до берега Дніпра – мій виборчий округ, а закінчується біля “Вічного вогню”

Мій номер в територіальному виборчому списку 02!

Друзі, знайомі, й не дуже знайомі люди, жителі нашого міста, мої любі учні, які стали дорослими, самостійними людьми, мої колеги-вчителі, які мене вчили й з якими я працюю зараз, колеги-освітяни, всі, всі, херсонці, яким болить за наше рідне місто, в якому ми народилися й живемо!

Закликаю Вас прийти 25 жовтня на виборчі дільниці, і підтримати мене, як кандидата в депутати до Херсонської міської ради і підтримати нашого кандидата на посаду херсонського міського голови Колихаєва Ігоря!

Підтримайте зміни на краще в нашому місті! В минуле вороття немає!!!

Херсону потрібні позитивні зміни і ми разом з командою Ігоря Колихаєва, з Вами, наші шановні херсонці їх обов’язково зробимо бо #намтутжити

Дякую, Вам, мої шановні виборці, що Ви зробили 5 років тому вибір на мою користь, обравши мене своїм депутатом, рекордною кількістю голосів!

Сподіваюсь на підтримку й зараз!

Працювала завжди, люди, для Вас, працюю, й працюватиму далі! Не підведу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН