Про це поівдомляє голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв:
– З нагоди Дня працівників харчової промисловості, який в Україні відзначатимуть цієї неділі, разом зі своїм першим заступником Дмитро Бутрій та керівництвом департаменту розвитку сільського господарства та зрошення Херсонська обласна державна адміністрація привітав кращих представників галузі.
Пишаюся, що сьогодні на Херсонщині переробна промисловість розвивається динамічними темпами і є одним з пріоритетів економічного розвитку нашого чудового регіону. Ми виробляємо власні вина, сири, томатну пасту, бекмес, консервовану продукцію, якісне пиво та багато-багато іншого.
Я вже не кажу про ті бренди, які давно не потребують реклами – херсонські томати, наші найсмачніші кавуни…
Ми розвиваємо виноградарство, картоплярство і багато інших напрямків. І завдячуючи зусиллям, які докладають у цьому напрямку працівники харчової промисловості, вже сьогодні можемо говорити про всесезонний гастрономічний туризм в області. І про те, що продукція херсонського виробництва є окремою перевагою і ще одним аргументом на користь того, щоб обрати Херсонщину для відпочинку – і не лише влітку, а і в будь-яку іншу пору року.
Я дякую працівникам харчової промисловості за роботу! Просуваємо наш регіон разом!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Фестиваль “Пшеничне перевесло” – з нагоди зібраного врожаю зерна на Херсонщині
- Очільник області відвідав соціальний об’єкт у Чорноморівці
- Громада Бериславського району звернулася до очільника області щодо підтримки діяльності національного природного парку «Кам’янська Січ»
- У Херсоні відбулась серпнева освітянська конференція
- Лікарі первинки одного з медзакладів Херсонщини отримали службові автомобілі