Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністр охорони здоров’я заявив, що Одещина стала регіоном з найбільш напруженою епідеміологічною ситуацією

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що Одеська область увійшла до регіонів з “найбільш напруженою” ситуацією щодо наявності вільних місць для хворих на COVID-19. Про це він заявив під час брифінгу.

За його словами, до до таких областей належать також Донецька, Харківська та Сумська. Крім того високий показник заповненості ліжок для пацієнтів з COVID-19 зафіксували в Києві. “Найбільш напружена ситуація з точки зору заповненості лікарень у нас у Донецькій, Одеській, Харківській, Сумській областях та Києві. Це ті регіони, де у нас наразі велика кількість нових захворювань”, – пояснив міністр.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов спростував інформацію про те, що в Одесі не вистачає ліжок для лікування хворих на COVID-19. Він назвав заяви волонтерів “зрадою” та додав: інколи виникають “якісь труднощі”, але МОЗ вирішує їх “одразу, як тільки вони виникають”.

На випадок заповненості лікарень третьої хвилі міста та області хворих на COVID-19 планують розміщувати у спорткомплексі “Олімпієць” в Одесі. Про таке заявила виконувачка обов’язків директорки департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації Наталя Одарій-Захар’єва.

За її словами, у департаменті розглядають будівлю “Олімпійця”, оскільки вона “має територію” та, на відміну від Палацу спорту, там не потрібно знімати льодове покриття.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН