Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярів Херсонщини дистанційно вчитимуть роздільному збору відходів

У рамках національної освітньої програми School Recycling 8 жовтня о 14:00 буде проведений онлайн-марафон роздільного збору відходів. Усі охочі зможуть дізнатись, як впровадити роздільний збір сміття у школах. Захід відбудеться у додаткові Zoom із можливістю переглядати трансляцію на сторінці Facebook.

Про це повідомляє School Recycling World у Facebook.

До участі запрошуються команди шкіл, які складаються з директора або його заступника, відповідального вчителя та одного учня, громадські організації, а також зацікавлені особи. Щоб приєднатися, потрібно заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/gfelHwm.

Усі охочі запровадити систему сортування у закладах загальної середньої освіти зможуть дізнатися про роздільний збір відходів, принципи командної роботи, документацію, роботу з підрядниками, залучення додаткових ресурсів, опанують навички проєктного менеджменту і все про впровадження сортування у навчальному закладі. Спікери та експерти нададуть практичні поради з досвіду, що отримали за 5 років реалізації проєкту. І, звичайно, практика, кожен зможе одразу спланувати впровадження екопроєкту у своїй школі.

“Разом на шляху до “Нуль відходів” пропонуємо зануритись у світ “School Recycling World” як базовий комплексний підхід екологічної освіти населення» – говорить очільниця ГО “Міжнародний молодіжний рух “School Recycling World” в Україні Ксенія Ренчковська.

Окрім того, Міжнародний молодіжний рух “School Recycling World” презентує та надасть у відкритий доступ всі необхідні методичні матеріали, плакати, календарі, які знадобляться на шляху до екожиття. А для того, щоб кожен зміг дізнатися всі нюанси та отримати покрокову інструкцію, буде створено онлайн – відеокурс. 30 шкіл, що виявлять бажання та пройдуть відбір, отримають менторство для реалізації проєкту у своєму навчальному закладі.

Головний організатор проєкту – Міжнародний молодіжний рух “School Recycling World” спільно із Всеукраїнським молодіжним рухом “Let`s do it, Ukraine”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН