Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Контейнер для збору та утилізації люмінесцентних ламп хочуть встановити у Херсоні

Екоактивісти не покидають надії привчити херсонців сортувати сміття. Щомісяця вони проводять акції під назвою “Tetrapack”, у рамках якої всі бажаючі приносять відсортовані відходи, щоб відправити до Києва на переробку.

Проте є речі, які ми викидаємо до загальних баків, і таким чином ставимо під загрозу своє життя і всієї планети. До таких речей відносяться медичні відходи та люмінесцентні лампи тощо. Тож екоактивісти планують встановити у Херсоні перший бак для збору та подальшої утилізації вищевказаних речей, пише Мій Херсон.

На придбання такого контейнеру необхідно витратити 10600 гривень та доставка із Одеси (орієнтовно 1000 гривень). Проект UcanUkraine допоміг виграти частину коштів на придбання цього контейнеру! Та є “але”. Сума виграшу – 5000 гривень. Ці гроші покриють трохи менше половини витрат на придбання та встановлення цього помаранчевого красеня.

Тому вони звертаються до небайдужих херсонців! Необхідна фінансова та інформаційна підтримка. Наприклад, репост публікації та благодійний внесок.

“Ми віримо у те, що люди готові інвестувати в екологічні проекти, які створять умови для щасливого і здорового майбутнього. І просимо перерахувати ту суму, яка вам під силу для впровадження цього проекту”,- звертається екоактивістка Ольга Машкова до людей.

Якщо готові пожертвувати хоча б кілька гривень на придбання помаранчевого красеня, переходьте за посиланням та забирайте реквізити.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН