Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі ремонтують мостові переходи

Для найскорішого з’єднання обох берегів роботи на автотранспортній магістралі через р. Дніпро тривають і вдень і вночі. Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області, наразі більша частина робіт виконується на спорудах № 1, 2, 3, 4, 5.

На споруді №1 (естакада через автомобільну дорогу і залізницю): продовжуються ремонтні роботи.

На споруді № 2 (шляхопровід через залізницю) проведені роботи з підготовки поверхні, зокрема, нанесено антикорозійний матеріал на поверхні залізобетонних конструкцій. Залишилося нанести останній шар антикорозійного покриття.

На споруді № 3 (естакада на підходах до мосту через р. Старий Дніпро) забетонували 3 захвати прогонової будови з влаштування плити проїжджої частини.  Використали 450 м3 бетону.

На споруді №4 (балковий міст через р. Старий Дніпро) продовжується ремонт підферменника на оп.8. Також тривають роботи з монтажу тимчасових конструкцій. Розпочато роботи з антикорозійного захисту.

На споруді № 5 (з’їзд з мосту через р. Старий Дніпро) забетонували 5 з 9-ти захваток.

Запорізький міст — це магістраль безперервного руху довжиною понад 9 км, яка складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд, в тому числі, два 2 позакласні мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН