Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Херсонщини привітали колег – вартових законності

Сьогодні щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста України прозвучали на адресу спеціалістів управління правової роботи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Бути податковим юристом почесно і відповідально. Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості та об’єктивності, держслужбовці – правники впевнено відстоюють своє професійне кредо – служінню Закону та високим принципам права.

За 9 місяців 2020 року завдяки кропіткій праці податкових юристів на користь органів ДПС Херсонщини судами вирішено 275 справ на суму більш ніж 1,1 млрд гривень. Це 51 відсоток від загальної кількості розглянутих справ. Наразі за результатами розгляду судових справ до бюджету надійшло 29,2 млн гривень.

Листи-подяки в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію у поширенні правових знань отримали Ганна Торбіна, Олена Оперчук, Антоніна Максимова, Вероніка Ростецька, Юлія Литовська.

Подякою голови обласної ради відзначені кращі спеціалісти правової справи податкової служби Херсонщини: Дар’я Шаповал, Костянтин Гордієнко та Артем Козлов.

Як завжди, зі святковими побажаннями міцного здоров’я, натхнення та наполегливості в утвердженні верховенства права на професійній ниві колег- юристів привітали представники профспілкового комітету первинної профспілкової організації працівників ГУ ДПС у Херсонській області.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН