Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через спалах COVID-19 в Одесі закрили Центр реабілітації людей з вадами психофізичного розвитку

Одеський центр реабілітації людей з вадами психофізичного розвитку закрили через спалах COVID-19. Про це розповіла директорка департаменту праці та соціальної політики Одеської міськради Олена Китайська.

За її словами, центр припинив роботу 28 вересня. “На сьогодні там 4 хворих працвники та одна дитина. Тому вони закрилися,” — пояснила Китайська.

Раніше через спалах COVID-19 в Одесі закрили вірусологічну лабораторію Одеського науково-дослідницького протичумного інституту ім. І.І. Мечникова. Там тимчасово зупинили проведення ПЛР-досліджень.

Зазначимо, за минулу добу захворювання на COVID-19 лабораторно підтвердили у 202 мешканців Одеської області. Усього станом на 28 вересня коронавірусну інфекцію діагностували у 13 тисяч 75 мешканців регіону. З них 961 дитина та 862 медики.

Також з початку пандемії від COVID-19 повністю одужали 4 тисячі 555 людей. 191 мешканець області, у яких підтвердили інфікування, померли. Найбільше інфікованих в Одесі – 5 тисяч 406 пацієнтів та в Болградському районі – 1 тисяча 10 хворих.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН