Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Європейський тиждень спорту підтримали у херсонському виші

ХДУ підтримує світові спортивні ініціативи

Факультет фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету долучився до популяризації здорового способу життя у школах міста та області! П’ятий рік поспіль за ініціативи Європейської Комісії у вересні в Україні проходить проєкт «Європейський тиждень спорту». Мета – пропагування здорового способу життя серед учнівської молоді.

Факультет фізичного виховання та спорту ХДУ підтримує такі ініціативи та проводить «Олімпійські уроки». У 2020 році уроки проводять під гаслом “BeActive” (будь активним). Наші студенти, які мають високі досягнення у різних видах спорту розповідають школярам про свої історії успіху, організовують майстер-класи, змагання, вікторини тощо.

«Популяризація здорового способу життя та олімпізму ми поєднуємо з профорієнтацією. Це те, над чим факультет працює щодня. Ми постійно співпрацюємо зі школами Херсонщини та заохочуємо розвиток спорту на всіх рівнях», – зазначив декан факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов.

За словами заступниці декана з організаційно-виховної роботи і працевлаштування Вікторії Коваль, щорічно до факультету надходить 20-30 заявок від освітніх закладів щодо проведення подібних заходів.

В умовах карантинних обмежень факультет опановує нові формати та реалізує різні проєкти з олімпійської освіти, розробляє методичні рекомендації для дистанційного формату

Херсонський державний університет

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН