Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У День міста ювенальні поліцейські виявили факти продажу підліткам алкоголю

Напередодні святкування Дня міста та безпосередньо у день свята ювенальні поліцейські провели заходи, спрямовані на недопущення вживання неповнолітніми алкогольних напоїв та тютюнопаління.

Працівники ювенальної превенції перевірили заклади торгівлі у різних районах міста Херсона та нагадали працівникам про недопустимість продажу алкогольних напоїв й тютюнових виробів неповнолітнім. За час рейдів поліцейські виявили порушення норм чинного законодавства.

Так, правоохоронці виявили 4 факти продажу алкоголю підліткам та склали адміністративні протоколи. За це продавцям загрожує штраф від 1850 до 6800 гривень. Також поліцейські направлять подання до фіскальної служби області про застосування до цих суб’єкта господарювання фінансових санкцій та вирішення питання про анулювання ліцензій на право здійснення торгівлі алкоголем і тютюновими виробами. Загалом, з початку року ювенальні поліцейські виявили 127 фактів продажу алкоголю неповнолітнім.

Також працівники ювенальної превенції відпрацювали місця концентрації молоді і виявили 8 неповнолітніх, які палили цигарки та вживали алкогольні напої. Поліцейські провели з дітьми профілактичні бесіди щодо відповідальності за вчинені правопорушення. У відношенні хлопців та дівчат складені адміністративні протоколи.

Поліція звертається до громадян не бути байдужими і обов’язково повідомляти про факти продажу неповнолітнім алкоголю і тютюну. Будьте певні, що поліцейські перевіряють усі звернення і, в разі виявлення порушень закону, негайно реагують.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН