Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні нетвереза жінка-водій везла додому п’яного чоловіка

29 грудня близько 1-ої години ночі патрульні отримали черговий виклик. Заявник повідомляв, що від одного з розважальних закладів на вулиці Рішельєвській від’їхав автомобіль Volvo XC90, за кермом якого перебуває водій напідпитку.

Зазначений транспортний засіб інспектори помітили на цій же вулиці за кілька хвилин. Поліцейські негайно його зупинили. За кермом перебувала жінка, а поруч сидів її чоловік. У обох патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Зі слів херсонки, подружжя відпочивало в зазначеному закладі. Чоловік чимало випив, тож вона вирішила сама сісти за кермо. Жінка визнала, що випила келих вина й погодилась пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав 0,34 проміле, що майже вдвічі перевищує допустиму норму. Однак водій не погодилась із результатом і висловила бажання проїхати до медичного закладу. З урахуванням часу на дорогу огляд там показав результат дещо менший від попереднього.

Однак висновок лікаря був однозначним – жінка перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Також вона не мала дійсного полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності водіїв. На 44-річну херсонку інспектори скали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН