Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Патрульних поліцейських Херсона привітали зі святами

Напередодні Дня захисника України Юрій Рожков – депутат Херсонської обласної ради, лідер Громадської платформи «Добро переможе» долучився до святкових заходів. Він відвідав центральний офіс херсонської патрульної поліції та привітав поліцейських добрими словами та подарунками.

Юрій Рожков, зокрема, зазначив у поздоровчому виступі: «День Захисника України – дуже важливе свято для кожного з нас! Мені дуже приємно, що у лавах херсонської поліції служать справжні воїни-патріоти, які ще нещодавно захищали кордони нашої Батьківщини! Саме на цих людей, за великим рахунком, і спирається сьогодні наша поліція!»

В той же день Юрій Рожков взяв участь у відкритті Дошки Пошани поліцейських, які воювали в зоні АТО. А зараз передають свій безцінний досвід колегам по службі.

Лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков звернувся до аудиторії з подякою воїнам і підкреслив:

«Я дуже вдячний цим молодим людям, які завжди на сторожі спокою батьків, дітей, наших родин! Кожного дня вони ризикують своїм життям, щоб у нас, в прикордонній області, було тихо, мирно та затишно!»

В управлінні поліції також відбувся святковий концерт. На ньому виступив вокально-інструментальний ансамбль «Патрульні» та представники Почесної козацької варти, до якої входить один з інспекторів. Кращі патрульні та співробітники апарату отримали від керівництва подяки за сумлінне виконання обов’язків, високий професіоналізм і відповідальність, а крім того,чергові спеціальні звання… 

Якщо підприємці та воїни об’єднають свої зусилля, то ми дійсно збудуємо незалежну європейську Україну!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН