Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Команда УДАРу на Херсонщині представила понад 500 кандидатів на місцеві вибори

На Херсонщині більше 500 кандидатів було висунуто для участі у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, від політичної партії УДАР Віталія Кличка. Представлення команди УДАРівців відбулося у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.  О. Гончара під час зборів обласної організації за участі членів команди з усіх районів Херсонської області.

Лідер єдиного списку кандидатів у депутати обласної ради Андрій Гоголев нещодавно навіть не уявляв себе на місці учасника виборчих перегонів, але прийняв відповідальне рішення змінювати Херсонщину разом з командою однодумців.

Андрій Гоголев, кандидат у депутати обласної ради від політичної партії «УДАР Віталія Кличка»:

«Місцева влада буде визначати стратегію розвитку держави з різних галузей. Вона має брати на себе відповідальність за розвиток освіти, медицини і, найголовніше – забезпечити оборону та безпеку нашої держави. Наша Херсонщина  – прикордонна область. Ми маємо розуміти, що знаходимося у прифронтовій зоні, тому безпека та оборона Херсонської області буде залежати повністю від того, яка буде місцева влада».

На посаду кандидата міського голови Херсона від політичної партії УДАР Віталія Кличка було висунуто успішного бізнесмена Сергія Дудку.

Сергій Дудка, кандидат на посаду Херсонського міського голови від політичної партії «УДАР Віталія Кличка»:

«Наша команда, яка складається з професійних людей, докладе максимум зусиль для розбудови Херсона. Більшість із нас ніколи не була в політиці, але ми щодня створюємо нові робочі місця, розвиваємо наше місто та сплачуємо податки. І ми хочемо, щоб ці податки використовувалися ефективно! Ми йдемо виправляти помилки, так званих, «крєпких хозяйствєніков», які вже багато років при владі!»

Стоячи, та під бурхливі оплески учасники зборів зустріли ще одного кандидата у депутати обласної ради – це Народний герой України,  волонтер, яким пишається не тільки Херсонщина, а й вся Україна – Григорій Янченко. Він приєднався до команди УДАРівців і готовий здобути перемогу у виборчих перегонах.

Григорій Янченко, кандидат у депутати Херсонської обласної ради від політичної партії «УДАР Віталія Кличка»:

«Любов до України переповнює все моє теперішнє життя. Все, що я на даний час роблю, допомагаючи нашим військовим – це все для захисту нашої країни. Я хочу, щоб Україна була заможною та щасливою, щоб всі проукраїнські сили, які борються за перемогу нашої держави,  об’єдналися і вели спільну боротьбу проти проросійських партій».

Успішне керування столицею, яке демонструє лідер політичної партії  – УДАР Віталій Кличко – стало стимулом для багатьох людей висуватися саме від цієї політичної сили, серед них – діюча голова Каховської районної ради Тетяна Тертична та діючий селищний голова Нової Маячки Валентин Кос.

Тетяна Тертична, кандидат у депутати Каховської районної ради від політичної партії «УДАР Віталія Кличка»:

«Я прийняла рішення балотуватися саме від УДАРу, тому що Віталій Кличко – єдина людина, яка має успішний досвід у місцевому самоврядуванні.  Мені доводилося неодноразово брати участь у засіданнях Асоціації міст України, керівником якої є Кличко. Я вважаю, що тільки разом з таким професіоналом, який може і знає, що треба робити із соціальними об’єктами, можна досягти результатів у місцевому самоврядуванні».

Валентин Кос, кандидат на посаду голови Новомаячківської ОТГ від політичної партії «УДАР Віталія Кличка»:

«Партія УДАР Віталя Кличка – це політична сила із великою історією, традиціями та програмою. Команда УДАРу має досвід і знання, успіхи у реалізації проєктів. Я йду на місцеві вибори саме з ударівцями, адже розділяю їх цінності та хочу покращити добробут громади».

Взяти участь у передвиборчих перегонах від партії УДАР на Херсонщині виявили бажання чимало представниць чарівної статті, серед них  – головна редакторка інформаційного сайту «Перший регіональний», член Національної спілки журналістів України Елеонора Гуськова та Заслужений діяч мистецтв України Світлана Думинська.

Команда обласного осередку УДАРівців на Херсонщині – це сила порядних людей, які завдяки своєму досвіду та професіоналізму готові впевнено йти вперед до перемоги та створювати заможні громади в області, якими буде пишатися вся Україна.

Євген Криницький, кандидат у депутати до Херсонської обласної ради від політичної партії «УДАР Віталія Кличка»:

«Віталій Кличко постійно говорить таку фразу: «Менше політики – більше професійності та реальних справ. І сьогодні наші кандидати в депутати різних рівнів – це ті чесні, добрі та порядні люди, які йдуть змінювати нашу Херсонську область. Я дякую всім громадянам, які підтримують нашу партію УДАР на Херсонщині на місцевих виборах. Ми ті люди, які зможуть змінити Херсонщину, тому впевнено йдемо до перемоги!».

Збори Херсонської обласної організації «УДАР Віталія Кличка» завершилися одностайним ухваленням передвиборчих програм, які сприяють вирішенню проблем Херсонщини та мають на меті стимулювати економічні процеси та захищати соціальні права жителів.

Перший регіональний

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН