Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На честь Дня міста у Херсоні нагородили почесних городян

Про це на фейсбуці повідомляє директор Херсонської міської лікарні Тропіних Леонід Ремига:

– Сьогодні, під час урочистого відкриття святкування 242-ої річниці заснування міста Херсона, яке проходило на майданчику перед адміністративною будівлею Херсонської міської ради, Іван ПЕНТИЛЮК, головний лікар лікарні ім. А. і О. Тропіних з 1974 по 1995 рік, був нагороджений званням «Почесний громадянин міста Херсона».
Представники адміністрації та колективу лікарні прийшли підтримати і привітати колегу із заслуженою нагородою та висловити свою щиру повагу й подяку. Це дуже приємна зустріч, коли люди різних поколінь дихають однією любов’ю до своєї справи, своєї лікарні, свого міста.
Іван Іларіонович став одним з семи херсонців, яким Херсонська міська рада до 242-ї річниці заснування міста присвоїла це почесне звання.
«За вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я»… Це, дійсно, так. Іван Пентилюк 20 років очолював лікарню Тропіних, після 1995 року продовжував працювати в лікарні на посадах заступника головного лікаря з кадрів, начальника відділу кадрів, лікаря-дієтолога, начальника штабу цивільної оборони до 2006 року.
Сьогодні він у поважному віці, але не вичерпав свого життєлюбства та наснаги. І він завжди з нами – переживаннями, цілями, перемогами, надіями, втіленнями!
ВІТАЄМО ТА ДЯКУЄМО, Іване Іларіоновичу!

Окрім цього нагороди отримали ще 6 херсонців.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН