Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині розпочався проект Жіночий Клуб «Улюблене хобі – успішний бізнес!»

На початку липня Херсонським обласним центром зайнятості розпочато реалізацію нового інноваційного проекту  Жіночий Клуб «Улюблене хобі – успішний бізнес!», апробація якого проходить на базі Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.

Метою проекту є активізація жінок до пошуку власних внутрішніх та зовнішніх ресурсів, формування в учасниць клубу активної життєвої позиції, сприяння до само зайнятості, інформаційна та психологічна підтримка.

Запрошені учасники клубу: безробітні жінки та ті, хто мають власну справу,  адже майже всі жінки мають своє хобі та творчі здібності.

На першій зустрічі клубу було детальне знайомство учасниць та виявлення потреб і інтересів. У теплій обстановці планували теми наступних зустрічей.

17липня 2018 року відбулась друга зустріч Жіночого Клубу, де детально приділяли увагу цілям та плануванню часу, справ, власного життя. Була теоретична частина, інтерактивні та психологічні вправи. Виступала та ділилася досвідом запрошена особа Лариса Дворник, яка розповідала як вона пройшла дивовижний шлях від майстрині до директора «Фабрики оригінальних подарунків».

Під час роботи Клубу була нагода ознайомитись з роботами майстринь.

 Надалі заплановано участь спеціалістів різних сфер для цікавого та корисного спілкування, обміну досвідом та розширення світогляду, плануються майстер – клас з різних напрямків рукоділля.

Такі щотижневі зустрічі сприяють зняттю соціальної напруги серед жінок та мотивують до нових досягнень. 

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН