Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заслужений працівник культури України Михайло Варгун відзначає 70-річний ювілей

Життя – як пісня…

Україна має величезне багатство в особі творчих людей, які навіть у найскрутніші часи не припиняють свою професійну діяльність розуміючи, що їх благородна справа дуже потрібна народу, країні, що вона зберігає і збагачує національну культуру.

Такою людиною є Михайло Григорович Варгун – заслужений працівник культури України, кавалер ордена «За заслуги ІІІ ступеню», художній керівник Лауреата Міжнародного та Всеукраїнських конкурсів народного хору «Калиновий цвіт», комунального закладу «Будинок культури» села Чорнобаївка.

Михайло Григорович працює на Херсонщині з 1977 року. За час роботи зарекомендував себе як творчий ініціативний керівник, з високим професійним рівнем, є одним з провідних хормейстерів області. Народним хором «Калиновий цвіт» керує з 1995 року прийнявши естафету від свого наставника, заслуженого артиста України, Миколи Даниловича Киселя. Користується великою повагою серед учасників народного хору віддячуючи їм тим же, вкладаючи в роботу з колективом все своє уміння, талант, піднімаючи на вищий щабель творчість людей, їх талант. Завдяки йому колектив хору знають далеко за межами нашої області.

В день Вашого 70-річчя бажаємо Вам, шановний Михайло Григоровичу, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, нових творчих злетів та перемог.

Чорнобаївська сільська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН