Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв провів зустріч з мешканцями Білозерської громади

15 вересня голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій ГУСЄВ з робочим візитом відвідав Білозерський район.

Зустріч з мешканцями району та громади відбулась у Білозерці біля входу до центрального парку. У заході взяли участь: голова районної державної адміністрації Андрій НЕДЕЛЬКО, секретар селищної ради Євген ШЕПЕЛЬ, представники правоохоронних органів, комунальних підприємств, голови сільських рад, старости та громадськість району.

Головні питання, які обговорювалися на зустрічі – це діяльність правоохоронних органів, розслідування злочинів, якість ремонту доріг та проблема вантажного транспорту, що рухається з вагою, яка перевищує дозволену. Як зазначив Євген Шепель перехрестя новозбудованих доріг на Надеждівку та Томину Балку вже зруйноване. Дороги перебувають на гарантії.

Юрій Гусєв наголосив, що проведе незалежний аудит автошляхів, роботи на яких виконувались минулого року, адже Херсонська ОДА  зацікавлена у якісному виконанні підрядниками взятих на себе зобов’язань. По всім проблемним питанням, які лунали на зустрічі будуть підготовлені відповідні доручення.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН